10 hondendingen die hun leven gemakkelijker maken

1. Slimme airconditioner

De veiligheid en het comfort van uw hond mogen niet over het hoofd worden gezien. We zouden allemaal graag onze honden bij ons hebben, waar we ook gaan. Soms moeten we ze echter achterlaten. Door een slimme airconditioner te installeren die aan uw telefoon kan worden gekoppeld, weet u zeker dat uw hond veilig is in een gekoelde camper terwijl u weg bent.


2. Intrekbare poort of scherm

Je geharde baby is een engel en zou nooit iets slechts doen als je weg bent, toch?


Sommige honden doen het beter alleen dan andere. Als uw hond zich niet goed gedraagt, overweeg dan een baby- / hondenhek om hem of haar uit de problemen te houden. Deze poort soms met intrekbare stijl neemt minimale ruimte in beslag, waardoor hij perfect is voor uw camper.


3. Hondenbed

Soms willen we gewoon wat privacy. Onze honden zijn niet anders. Veel campers hebben ongebruikte opbergruimte onder het bed. Dit kan een geweldige plek zijn om te veranderen in een privéruimte waar uw hond kan ontspannen en wat tijd alleen kan hebben.


Zie ook: Hoe u een hondenkennel onder uw camperbed kunt toevoegen


4. Opslag van voedsel voor huisdieren

De ruimte in campers kan krap zijn. Het vinden van ruimte voor een zak hondenvoer van 40 pond is misschien niet eenvoudig. Luchtdichte plastic bakjes zijn een geweldige oplossing als je een lade hebt die diep genoeg is om er een in te doen. Zo niet, dan kun je een rollende voedselcontainer voor huisdieren overwegen die indien nodig gemakkelijk kan worden verplaatst. Bewaar wat je kunt in de camper en de rest in je opbergruimte onder de stoel of in het opbergvak buiten.


5. Doggy trappen

Er gaat niets boven knuffelen met een warme harige puppy. De meeste camperbedden zijn vrij hoog en de meeste kleinere en oudere honden zullen moeite hebben om zelf in en uit te stappen. Een ingebouwde trap aan je bed of voor de deur van je bed zorgt ervoor dat je nooit alleen slaapt. Deze kunnen vaak ook dienst doen als opslagruimte eronder.


6. Hondenbench

Hondenbench zijn grote lastige voorwerpen die veel hondenbezitters hebben. De benodigde ruimte is vaak groot; het afbreken en opzetten om overdag ruimte te besparen kan lastig zijn. Het opnemen van een hondenbench in uw camper-ontwerp is een geweldige manier om een ​​ruimte voor tweeërlei gebruik te hebben.


7. Camperdeurhelling of campertrapje

Veel honden hebben problemen met trappen, met name de trappen die op de meeste campers te vinden zijn. Het vervoeren van een Labrador van 40 kg in en uit je camper zal heel snel vermoeiend worden.


Een deurhelling voor campers kan het antwoord zijn op de irrationele angst voor trappen van uw hond. Dit zou ook goed werken als u een oudere hond heeft die fysiek niet in staat is om trappen te beklimmen.


8. Hordeur

Door uw hordeur te upgraden met een sterker, pootbestendig aluminium scherm, kunt u reparaties besparen. Het kan ook voorkomen dat u op de camping moet zoeken naar uw hond die op zoek is naar nieuwe vrienden.


9. Magnetische hordeur

We hebben allemaal te maken gehad met een hond die niet kan beslissen of hij of zij binnen of buiten wil zijn. Geef ze de mogelijkheid om te komen en gaan wanneer ze willen met een magnetische hordeur. Dit opent natuurlijk ook de mogelijkheid dat ongewenste gasten uw camper binnenkomen, dus let op uw omgeving!


10. Leiband opslag

Honden hebben beweging nodig en houden van ontdekken. Hun riemen en harnassen kunnen echter vervelend zijn om op te bergen. Je zou kunnen proberen ze ergens in een open ruimte te proppen. Vaak liggen ze bij de ingang op de grond. Bevestig een riemhouder aan de buitenkant van uw camper bij de deur, zodat u niet hoeft te zoeken naar een riem als het tijd is om te gaan spelen.
40 views0 comments

Recent Posts

See All

Dutch speakers reside in Europe

Since March 16, WDCOM360 launched the CAMPERLOGIESEUROPA initiative. You will stay with your camper in nice, quiet, idyllic places with spectacular views and you will be welcomed in Dutch. Each operat